TEST

Bzzzzt… smack!
Snabb lindring när det kliar och svider!

After Bite använder du för att lindra klåda och sveda som orsakas av till exempel insektsbett, brännässlor eller brännskador från maneter. After Bite kan användas av både vuxna och barn över tre år.

After Bite

After Bite är ett smidigt stift och det är enkelt att applicera lösningen på insektsbett. Skaka stiftet ordentligt innan du applicerar på det utsatta hudområdet. Upprepa om det behövs. Täck inte det behandlade området innan After Bite har torkat.

Innehåll

After Bite innehåller koncentrerad ammoniak, minkolja, alkoholetoxylat, dimetikon och vatten.

Exempel på symtom som du kan lindra med After Bite

Myggor

På sommaren är det vanligt att få bett från myggor och knott. Knott är en typ av små myggor. Betten kan svida och klia och det är skönt att lindra symtomen.

Bromsar

Att bli biten av en broms är sällan allvarligt, men att det kan göra fruktansvärt ont. Betten kan dessutom ge både klåda, värk och svullnad.

Getingar och Bin

Ett stick från getingar och bin brukar ge en intensiv och pulserande smärta där du har blivit stucken. Kort därefter rodnar och svullnar området, och det brukar svida och klia.

Nässlor

Brännässlan bränner med små luddiga hår som finns på hela växten. Besvären går vanligtvis över av sig själv, men du kan behöva lindra klådan med After Bite.

Maneter

Maneter finns både i svenska och utländska hav. Det kan göra väldigt ont om du vidrör eller kommer nära vissa maneters trådar.